Kvízy Golfová pravidla - střední obtížnost

Golfová pravidla - střední obtížnost


Musí si hráč při čerpání úlevy od trestné oblasti označit referenční bod, i když bude spouštět míč na spojnici libovolně jak dozadu?
Ano
Ne
Pravda nebo lež? Oblast úlevy od abnormálního stavu hřiště v poli nemusí poskytovat úplnou úlevu od překážení abnormálního stavu hřiště.
Pravda
Lež
Pravda, nebo lež? Hráč nemůže sám o sobě zvednout svůj míč jenom proto, že se domnívá, že by jeho míč mohl překážet ve hře jinému hráči.
Pravda
Lež
Může se míč spouštěný v oblasti úlevy z ní vykutálet?
Ano
Ne
Musí být poloha míče, který se bude vracet zpět, před zvednutím označena?
Ano
Ne
Může hráč beztrestně odehrát míč z cvičného jamkoviště?
Ano
Ne
Je šiška vtlačená do greenu považována za poškození, které může hráč beztrestně opravit?
Ano
Ne
Pokud hráč neoznačil polohu míče, který zvedl a který se bude vracet zpět na původní místo, bude potrestán všeobecným trestem?
Ano
Ne
Může hráč stát v trestné oblasti a hrát míč z místa mimo trestnou oblast i po té, co využije úlevu od trestné oblasti?
Ano
Ne
Hráč při stablefordu odstranil volný přírodní předmět ležící u míče na ferveji, míč se pohnul, ale hráč ho nevrátil a odehrál.
Hráč obdrží jednu trestnou ránu
Hráč obdrží všeobecný trest (dvě trestné rány)
Pokud svou chybu neopraví, bude hráč diskvalifikován

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
350 Kč,-

Zahájen prodej voucherů 1fee2hráči na sezonu 2024, které umožňují na vybraných hřištích ve vymezeném čase po uhrazení jednoho fee hru dvěma hráčům. S ...